Kako postati član Mlade akademije?

Član Mlade akademije postanete z vnosom vaših podatkov (e-mail naslov, ime, priimek, institucija, leto rojstva in letnica doktorata) v obrazec preko spodnjega gumba. Pri naročanju na poštni seznam se lahko odločite med obveščanjem o vseh zadevah in obveščanjem le o pomembnih zadevah. Svojo odliočitev lahko kadarkoli spremenite. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali pazljivo in v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR). Prosimo, da se seznanite z našo politiko varstva podatkov.

Zakaj postati član Mlade akademije?

Kot član Mlade akademije boste obveščeni o pomembnih dogodkih, dejavnostih, in za mlade v znanosti in visokem šolstvu relevantnih razpisih. Lahko boste sodelovali pri javnih razpravah in s svojimi predlogi preko Društva prispevali k soustvarjanju slovenske raziskovalne in visokošolske politike.

Vsi člani opravljamo svoje naloge prostovoljno. Članarine ni, vendar pa od decembra 2020 člane za finančne donacije v višini vsaj 20 EUR nagrajujemo z brezplačnim paketom 100.000 znakov v programu InstaText, ki je namenjen izboljševanju pisnega izražanja v angleškem jeziku.